Ознака: БЈБ

Вести

Сашо Тасевски останува на чело на Биро за јавна безбедност на МВР, одлучи Владата

Сашо Тасевски останува на чело на Биро за јавна безбедност на МВР, одлучи Владата Министерот Оливер Спасовски предложи, а Валдата прифати Сашо Тасевски да биде именуван за директор на Бирото […]

Вести

Чавков: Жестоко ќе удриме на полициско-криминалните врски

Тие што ме познаваат, знаат дека нема сила што може да ме поколеба во напорите за разобличување на криминалните врски на криминалното подземје со припадници на полицијата и со политиката, […]

Вести

Чавков: СДСМ формираше предизборна параполиција

Во ид­ни­на не иск­лу­чу­вам не­за­кон­ски ан­гаж­ман на пар­ти­ски вој­ни­ци кои се рас­по­ре­де­ни во еди­ни­ца­та „Ал­фи“ и да по­со­чам на опас­но­ста и ри­зи­ци­те по функ­ци­о­ни­ра­ње­то на ма­ке­дон­ска­та по­ли­ци­ја пре­ку 140-те пар­ти­ски […]

Вести

ФОТО: Кој, како и зошто пушти вооружени Алфи со криминални досиеја во МВР?

Добив информација дека припадници на единицата Алфи биле распоредени неколку тима во околината на Министерството за внатрешни работи, а некаде во 14: 30 часот влегле и во Министерството за внатрешни […]

Вести

Чавков: Алфите кои ги вработи Спасовски сакаа со автоматско оружје да извршат упад во МВР

Добив информација дека припадници на единицата Алфи биле распоредени неколку тима во околината на Министерството за внатрешни работи, а некаде во 14: 30 часот влегле и во Министерството за внатрешни […]