Ознака: другари

Занимливости

Најдобриот другар ми ја уништи свадбата, сопругата плачеше со денови бидејќи тој побара…

Најдобриот другар ми ја уништи свадбата, сопругата плачеше со денови бидејќи тој побара… Најдобриот другар ми ја уништи свадбата, сопругата плачеше со денови бидејќи тој побара… Вака, пред да започне […]

Вести

Исповед на другарите на Никола: Беше следен цел месец, го претепаа пред девојка му, а напаѓачите се заштитени од државата

Дваесет и едногодишниот Никола Саздовски, кој крвнички беше претепан пред десетина дена во скопската населба Автокоманда, вчера рано наутро им подлегна на повредите. Другарите на Никола со неверување ја примија […]