Ознака: забар

Вицотека

Отишла Трпана на забар, седнала на столицата и ги раширила нозете…

Отишла Трпана на забар, седнала на столицата и ги раширила нозете… – Госпоѓо што сте ги рашириле нозете, па ова не е гинеколошка ординација, ова е стоматологија!– Докторе, вчера беше […]

Вицотека

Влегуваат Трпе и Трпана на забар и Трпана му вика на забарот:

Влегуваат Трпе и Трпана на забар и Трпана му вика на забарот:– Сакам да извадите заб. Не сакам инјекција со анестезија, бидејќи брзаме. Само извадете го набрзина со клештите. – […]