Ознака: ЗОРАН ЈОЛЕВСКИ

Вести

Јолевски: НАТО мора да ја задржи политиката на отворени врати и по самитот во Варшава

Министерот за одбрана на Република Македонија, Зоран Јолевски денеска во Варшава, Полска учествуваше на конференцијата „Политиката на отворени врати на НАТО во Варшава и по Самитот“ организирана од страна на […]

Вести

Јолевски на конференција „Политиката на отворени врати на НАТО во Варшава и по Самитот“

Македонскиот министер за одбрана Зоран Јолевски, на покана на German Marshal Fond на Соединетите Американски Држави, денеска ќе учествува на конференцијата „Политиката на отворени врати на НАТО во Варшава и […]

Вести

Јолевски: Врвен приоритет на македонската Влада се евроатлантските интеграции

Врвен приоритет на македонската Влада се евроатлантските интеграции, а политиката на отворени врати на НАТО треба да продолжи, истакнал македонскиот министер за одбрана, Зоран Јолевски вчера на средбата во Пентагон […]