Ознака: интернет портали

Вести

Под истрага на полицијата и обвинителството неколку портали каде се рекламирала ВМРО – ДПМНЕ

Обвинителството соопшти дека по нивна наредба полицијата влегла во три фирми кои во предизборието на парламентарните избори отвориле наменски интернет портали. Веб страните немале импресум, адреса, седиште ниту пак ценовник […]

Вести

Адхок Комисијата се огласи за ненадлежна за интернет порталите

Членовите на Привремената комисија за следење на медиумското претставување на денешната седница решија дека не се надлежни да го набљудуваат известувањето на интернет порталите, откако такво барање беше упатено од […]

Вести

Реакција на АИП: Членовите на Асоцијацијата се среќни што не се српски Курир

Асоцијалцијата на Интернет портали во писмено соопштение реагираше на текст објавен во српскиот портал Курир.рс.Соопштението го пренесуваме интегрално: Асоцијацијата на интернет портали најостро реагира на срамниот, манипулаторски и тенденциозен текст […]