Ознака: криминалци

Занимливости

Петте најбарани криминалци во светот според Интерпол

Меѓу оние кои ги направиле најголемите злодела  како, грабежи, перење пари, убиства и сите останати пропратни криминални активности, Интерпол  најголема “мака“  има да дојде до оние  криминалците за кои целиот […]