Ознака: месенџер

Технологија

Збогум на четот каков што го знаеме: Фејсбук воведува историска промена во месенџерот!

Фејсбук уште еднаш одлучи  да ги шокира сите корисници на социјалната мрежа Фејсбук, така што подготвува радикална промена на чуениот месенџер.Наместо здодевните апликација која ви ги покажува пријателите со кои  […]

Технологија

Ако не го инсталирате ОВА, поздравете се од фотографиите на Фејсбук

Социјалната мрежа Фејсбук почна да ги предупредува своите корисници, кои  ги вчитувале фотографиите  преку своите iOS уреди дека албумите ќе им исчезнат следниот месец и  да ја инсталираат  овата апликација […]