Ознака: мисли

Живот

11 нешта што не ви дозволуваат да го живеете најдобриот живот

Можеби се храните здраво, вежбате редовно, внимателно ги одбирате вашите пријатели, но сè уште мислите дека ви недостига нешто. Понекогаш постојат мали нешта што не ви дозволуваат да го живеете […]

Занимливости

Грузиски академик тврди: Крвта како УСБ „снима“ сѐ што мислиме

Крвта е проводник на душата. Затоа не е случајно што во некои религии е забранета трансфузија, бидејќи има опасност од расцеп на личноста и од тоа луѓето да бидат обземени […]

Љубов и секс

Еве што најчесто им поминува на жените низ глава додека се врз мажите во кревет!

„Каубојска“, „јавачка“ или едноставно „одозгора“ – не е важно како ќе ја наречете секс позата во која жената е врз мажот, но едно е сигурно – не се сите жени […]