Ознака: паричка

Видео

Ставила паричка во замрзнувач пред да излезе од домот: Кога ќе дознаете зошто, веднаш ќе го сторите истото!

Ако спаѓате во групата луѓе кои поголемиот дел од времето го минуваат надвор од домот, тогаш овој трик е вистинската работа за вас.Дали некогаш сте дошле дома, а дигиталните часовници […]