Ознака: партии

Вести

Нова средбa помеѓу партиските претставници за отворените прашања

Претставници на четирите партии потписнички на Договорот од Пржино, денеска треба да одржат нова средба во обид да ги надминат несогласувањата што го попречуваат решавањето на политичката криза.Се очекува и […]