Ознака: Пожари

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода со апел за превенција од пожари

Општина Кисела Вода апелира до сопствениците на неизграденото градежно земјиште во Расадник, кое е во приватна сопственост да го уредат, да ги искосат нараснатите тревни површини, се со цел да […]

Вести

СВР Скопје започнува со кампањата „Лето без пожари“

Одделението за превенција во СВР Скопје денеска на Средно Водно, на потегот Жицница-Милениумски крст, ќе започне со реализација на Кампањата „Лето без пожари“.Основна цел е превентивно делување во насока на […]