Ознака: работни места

Вести

Владата со мерка за потткинување на вработеноста надвор од местото на живеење

Финансиска помош за мобилност на работна сила е една од мерките преку која Владата преку Агенцијата за вработување го подржува поттикнувањето на вработеноста и обезбедувањето на нови работни места.Мерката има […]