Ознака: Рома – шеик

Меѓународен фудбал

Се подготвува силна Рома, шеик ја презема „Римската волчица“

На чело на Манчестер Сити и Париз Сент Жермен веќе се наоѓаат шеици со богати семејства од Обединетите Арапски Емирати и Катар кои ја спроведоа ренесансата во тие клубови. Нешто […]

Меѓународен фудбал

Шеикот Ал Штеф ќе инвестира во Рома

Фудбалскиот клуб Рома соопшти дека постигнал договор за соработка со шеикот Адел Ареф ал Кадуми ал Штефи, кој треба да стапи на сила во наредните недели. Италијанските медиуми претходните денови […]