Ознака: татковство

Живот

Побарал ДНК анализа за своите 7 деца: СЕ ШЛОГИРАЛ кога пристигнале резултатите!

Жељко од Кикинда одлучил со ДНК анализа да утврди дали е татко на седумте деца, кои му ги родила сега веќе поранешната жена Олгица.Одлуката не била лесна – сѐ почнало […]

Видео

Порака до тато: „Не е ни чудно што сум силувана на 21 година…“

Овој краток филм претставува апел кој девојчињата и ќерките го упатуваат до своите татковци.Според податоците од Светската здравствена организација, една од три жени во светот ќе доживеат физичко или сексуално […]