Ознака: Јанушев

Издвојуваме

Импресивен имотен лист на Јанушев, десната рака на Мицковски: 4 стана во Скопје, куќа во Охрид, Лексус и џип Нисан

Импресивен имотен лист на Јанушев, десната рака на Мицковски: 4 стана во Скопје, куќа во Охрид, Лексус и џип Нисан Она што е уште поимпресивно е дека сето тоа според […]

Издвојуваме

Резултатите на изборите на Мицковски, откако е дојден. Секој нареден е се полош!

Резултатите на изборите на Мицковски, откако е дојден. Секој нареден е се полош! На секои избори, помалку од претходните… Последните три, оние со најлоши резултати, се со Мицкоски како лидер… […]

Вести

 „БЕТОН“ ДА ПЛАТИ 190 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ЧАРТЕР ЛЕТОВИ ЗА ПАТНИЦИ ВО НЕДЕЛА – нови разговори објавени на Јутјуб

 „БЕТОН“ ДА ПЛАТИ 190 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ЧАРТЕР ЛЕТОВИ ЗА ПАТНИЦИ ВО НЕДЕЛА – нови разговори објавени на Јутјуб На Јутјуб каналот „Обнова на режимот“ и денеска продолжи објавувањето на […]

Издвојуваме

Наши информации говорат дека летале шамари при посетата на Пеце Богојески Бунтур на Битола

Кога известивме пред некој ден за посетата на „висока партиска делегација“ на Битола предводена од Пеце Богојески викан Бунтур, со се секретарот Јанушев не знаевме дека ситуацијата била на чекор […]

Вести

Нацев: И по три недели убиецот на Јанушев и помагачите се на слобода

Поминаа три недели од свирепата ликвидација на младиот Јанушев, а убиецот и неговите помагачи се сеуште на слобода. Како може момче да биде ликвидирано на среде улица во Скопје пред очите […]