Видео: Оваа мала панда е вистински гимнастичар

И на животните како и на луѓето им е потребен одреден вид на рекреација и вежбање, но оваа мала црвена панда од една зоолошка градина во Кина толку добро се снаога на една справа за вежбање, па посетителите на зоолошката се запрашале дали се спрема следните олимписки игри.
Без многу напор и со големо задоволство изгледа дека на гимнастичарските кругови може да остане со часови.
 И на животните како и на луѓето им е потребен одреден вид на рекреација и вежбање, но оваа мала црвена панда од една з

Пронајдете не на следниве мрежи: