Сцена

Сцена

Анџелина Џоли сама со децата

Актерката Анџелина Џоли, која до пред некое време важеше за најубавата жена на светот, се припрема, заедно со нејзините деца, за Halloween.    Таа е забележана од страна на папараците […]