Ознака: вицови

Вицотека

Тенкот и Фичото

Си биле еден тенк и едно фичо.  Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот? Фичото на ова му одговарило: Подобро со мотор во газот, […]

Вицотека

Вицови за пензионери

Дедо и баба седат на клупа. На бабата и се кренала сукњата и дедото вели:  – Покриј ја таа гробницата мори!  Еее зошто, да не се дигне  мртовецот? Двајца пензионери: […]