Ознака: Груевски

Издвојуваме

Ексклузивно: Груевски и Црвенковски 100:0

Лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски иако промовираше жесток став за бојкот, се покори и реши да оди на локални избори.  Немаше никаков договор за предвремени парламентарни избори, ниту пак одложување […]

Издвојуваме

Груевски: Им подадовме рака, но СДСМ продолжува со грешките

Со многу иницијативи сакавме да му подадеме рака на СДСМ да излезе од оваа ситуација во која сам влезе, но тие ја внесоа и државата, истакна премиерот Никола Груевски, одговарајќи […]