Ознака: ДРАМА

Црна хроника

Драма: И провалиле дома и со изговор дека се полицајци и го земале кучето!

Вчера во ПС-Кисела Вода, Р.Ј. пријавила дека на ул. „Славка Димкова“ три непознати машки лица, кои се претставиле дека се од полиција, извршиле разбојништво врз неа.Сторителите влегле во дневната соба […]