Ознака: заводник

Сцена

Ричард Гир непрепознатлив! Не остана ништо од славниот заводник

Ричард Гир некогаш беше најголем заводник, но остае и стана непрепознатлив.Ричард Гир некогаш се вбројуваше меѓу најголемите холивудски заводници. Актерот денес има 67 години и изгледа непрепознатливо. Ги нема мускулите, […]

Фото

Фото: Во серијата „Заборави ако можеш“ го запознавте како млад заводник…Но погледнете како изгледа Харун во приватниот живот

Гледачите на популарната турска серија „Заборави ако можеш“ веќе имаа можност да го запознаат Харун како млад богаташ по кој жените луд