Ознака: компирчиња

Кулинарство

Готвачот Бруно открива тајна за вкусните компирчиња: Вака помфритот ќе остане свеж и крцкав

За да не ја изгуби крцкавоста додека го носите дома, потребно е да направите една едноставна работа. Вкусниот помфрит сигурно е еден од омилените за многу луѓе, но доколку направите […]

Кулинарство

Еве како да ги направите НАЈКРЦКАВИТЕ компирчиња

Луѓето на планетата имаат откриено неверојатни пронајдоци до сега, но дали постои пронајдок поголем од совршени компирчиња? Се разбира дека не.Правењето на најдобрите компирчиња може да биде тешка битка, освен […]