Ознака: тајни

Живот

Откриени се петте животни тајни за долговечен живот!

Истражувајќи околу 1500 долговечни луѓе за книгата за правилата на животот, професорот Карл Пилемер од Универзитетот Корнел ги открил нивните пет едноставни тајни на животот. Тој го проучувал начинот на […]

Контроверзни фајлови

Што се наоѓа под Кремљ?

Колку беа успешни обидите да се најдат скривниците и тајните подземни ходници во најпознатата тврдина во Европа? Московскиот Кремљ, најголемата зачувана тврдина во Европа, во себе крие многу тајни. Многу […]

Занимливости

Кое е значењето на трикови во хотелската индустрија коишто ги збунуваат гостите?

Секој од нас сака да влезе во хотелска соба, којашто е совршено исчистена, отпадоците се фрлени и чаршавите се блескаво бели и чисти. Но, во хотелите има и некои чудни […]

Љубов и секс

Четири тајни која секоја жена мора да ги знае за нејзиниот партнер

Иако често се шегуваме за нив дека многу едноставни, мажите можат да бидат полни со изненадувања кои се всушност многу сложени. Еве неколку тајни кои можат да го просветлат патот […]