Ознака: урда

Кулинарство

ПИТА СО УРДА: Мека и вкусна како памук, сите први се грабаат за неа

Рецепт и видео презентација на Том Филос – Пита со сирење. Сите македонски рецепти се вкусни и познати во регионот, а една од најпознатите пити е токму сеченицата, уникатниот македонски […]