Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп 06.04.2013

ОВЕН Ќе добиете повик или покана од пријател кој ќе ве покрене. Ќе уживате во друштвото на оние кои ги сакате. Ако се прашувате зошто манипулаторите ви работат позади грб, […]

Хороскоп

Астро профил на маж Риби

Карактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој […]

Хороскоп

Астро профил на жена Риби

Карактер: Пожртвувана, чувствителна, уметник, срамежлива, има чувство дека никој не ја разбира, таинствена, нетрпелива и несигурна, невротична,  романтична, фантазер, непостојана,  непрактична. Често оди против своите интереси, знае да тера инает, долго […]

Хороскоп

Астро профил на жена Водолија

Карактер: толерантна, демократ, слободоумна, чувствува голема одговорност за другите.  Често е на  висока позиција на работното место и одговорна е за многу луѓе.  Жената Водолија лесно комуницира со другите луѓе. Прогресивна […]

Хороскоп

Астро профил на маж Јарец

Доминантен, конзервативен, злопамтило, амбициозен, сериозен, традиционален, тврдоглав, контрадикторен бидејќи е сигурен во своето знаење а несигурен како личност.  Потребна му е потпора во животот.  Тој е голем работник, а ако […]

Хороскоп

Неделен хороскоп 15.02-21.02.2016

Овен   Бик Ве прати чувство на неизвесност во проценката на новите случувања на работната сцена, но потребно е активно да учествувате во различни преговори. Не криете дека вашите очекувања […]