Единствен тест во кој е најдобро да не го знаете решението: Доколку погодите што не е во ред со оваа маса, имаме многу лоши вести за вас

Загатките обично  се резервирани за „тепање  време“, но  целта на оваа е да утврди  колкав работохолик сте.

img

Само  вистинските вредни луѓе  кои  се убиваат  од работа можат  од прва да воочат   што не е во  ред со  фотографијата на оваа ретро работна маса.

Можеби нема многу заеднички точки со  вашата работна маса, со  оглед  на ретро телефонот наместо компјутер, но можете ли да утврдите што  ви  паѓа во очи на оваа фотографија?

Доколку  се откажувате, погледнете  на следната страна за што се работи:

Објавено среда, 08 март 2017 5:53:00
Напишано од Виолета