Фото: Штипјани голи на минус 13

Храбри  Штипјани  се фотографираа на - 13  само  по  долна облека.

img

Од 50 пријавени, денеска присуствуваа само 5 момчиња од Штип кои машки го прифатија предизвикот “Слика на снег на -13C°

И покрај ниските температури, овие момчиња собраа храброст и одговорија на предизвикот.

ФОТО: А. Ефремов

Facebook impact:

Тагови:

штип фото снег

Објавено сабота, 07 јануари 2017 14:15
Напишано од виолета
Барај