Фотографија од девојка на плажа во Црна Гора во воодушеви регионот

Возејќи со брод, луѓето се загледувале во необична појава на една плажа во Црна Гора.

img

На фотографијата има девојка во костим за капење, која работи сосема необична работа, односно чистее на отпадоци.

Девојката од крајбрежјето го собирала сиот отпад во кеси и го фрлала во канти за отпадоци.

Жителите биле воодушевени од нејзиниот гест, со оглед на тоа што таа е странец кој внимава на околината повеќе од домаќините.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 06 август 2017 06:18:00
Напишано од Виолета