Иван исцелителот ја демонстрира својата моќ

Дали верувате во моќта на Иван исцелителот?  Што и да е вашиот одговор ви го препорачуваме следново видео.

 

 

 

 

Facebook impact:

Тагови:

Објавено четврток, 18 октомври 2012 11:23
Напишано од американо
Барај