Го прегледаа 6 милиони луѓе: Водителка се шокирала кога сфатила што има под масата!

Водителката, за која е познато дека се вика Линарте, одеднаш престанала да чита вести кога слушнала куче како лае во студиото!

img

Црниот лабрадор потоа дошол   до  нејзината маса, се качил и почнал да си игра пред камерите.
„Тука има куче. Што бара куче во  студиото?“, прашала Линарте и признала дека сепак повеќе сака мачки.
Видеото до сега  е прегледано  скоро 6 милиони пати.

Facebook impact:

Објавено петок, 26 мај 2017 01:04:00
Напишано од Виолета