Грабеж во Кина тргнал во погрешен правец

Грабеж во Кина тргнал во погрешен правец  

img

Шангајската полиција објавила видео од сигурносна камера во Кина, на која се гледаат двајца потенцијални разбојници и нивниот обид за кражба кој тргнал наопаку.

На овие разбојници не им одело се по планот. Погледнете како завршила мисијата: 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 16 февруари 2018 12:38:00
Напишано од Виолета