Кандидатка на Избор за Мис сакаше да биде секси, но...

Згодните девојки пријавени на Избор за Мис на Шпанија имале задача да одат на високи потпетици покрај базен.

img

Повеќето се претставиле успешно, но девојката по име Пилар Магро сакала да ги засени останатите кандидатки со своите елегантни чекори и тргнала самоуверено. Но се завртела и паднала во базен.

Видеото со брзина на светлината го заобиколи светот:

Facebook impact:

Објавено среда, 27 септември 2017 05:41:00
Напишано од Виолета