Пробајте да не се насмеете: Што ќе се случи кога ќе измешате вино и хелиум?

Изгледајте го  видеото  до крај, слатко ќе се изнасмеете!

img

Сте се запрашале ли  некогаш  што  ќе се случи  доколку  измешате алкохол и  хелиум. 

Во  видеото подолу можете да видите  како  изгледа и звучи тоа.

Погледнете:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 22 ноември 2017 12:29:00
Напишано од Виолета