За што може да ги употребите старите фармерки кои веќе не ги носите?

За што може да ги употребите старите фармерки кои веќе не ги носите?

img

Сите имаме дома фармерки кои не ги носиме, но зошто да ги фрлите...

Еве неколку добри идеи за што може да ги употребите.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

фармерки идеи

Facebook impact:

Објавено недела, 13 август 2017 03:20:00
Напишано од Емилија