Исповед на млада девојка: Ја изгубив невиноста со непознат маж и тоа...

Џејн Лајтфут имала секс со непознат човек. Тоа би било многу поразлично ако тогаш не била невина. Таа открива зошто таа одлука била огромна грешка.

Имавме секс на задното седиште во неговиот автомобил, во мисионерска поза. Се сеќавам дека сакав да му кажам дека таквите потези се за секс со камења, а не со жена. Се сеќавам дека имаше некоја глупава тетоважа која ќе изгледа смешно кога ќе остари.

Тогаш не знаев какви последици ваквиот „прв пат” ќе остави врз мене. Од таа ноќ направив многу лоши одлуки. Цел живот се каам поради таквото губење на невиноста. И, ја научив важната лекција.

Немој да речеш ‘да’, кога всушност сакаш некому да му признаеш дека си осамена и тажна. Личноста на која само импулсивно ќе ѝ кажеш дека сакаш секс нема да знае што ти е потребно и нема да биде тука наутро кога ќе сфатиш дека тој секс бил се’ она што не требало да биде”, ја завршува својата исповед Џејн.

Објавено среда, 03 мај 2017 2:15:00
Напишано од Виолета