Сопствената ерекција го уби , девојката избегала

Во официјалниот извештај на обдукцијата се наведува дека е мртов поради ‘’стрес од константната ерекција’’.

img

Самсон наводно земал апчиња за да ја импресионира својата помлада девојка со љубовните вештини и сексуалната издржливост.

 

Апчињата  ги купувал  во аптека во која не барале рецепт.

 

Мажот тој план му го раскажал на пријателот на кој м у кажал дека три месеци ја заведувал девојка му дека ќе имаат одличен сексуален живот и сега е спремен тоада и го покаже.

 

Освен тоа апчињата ги мешал со алхохол што било кобно и предизвикало срцев удар и повишен крвен притисок .

 

Неговата патнерка помегнала а полицијата викнала брза помош која неговото мртво тело со видна ерекција го префрлиле во мртовечницата во   Варију .

 

Не се знае колку лекови за потенција земал.

Тагови:

Секс Смрт

Facebook impact:

Објавено понеделник, 09 јануари 2017 02:55:00
Напишано од elenaM