Ова е до сега најемотивната фотографија од Сека и Јаков

Популарната пејачка Сека Алексиќ по породувањето направи мала пауза во кариерата.

img

По сите фотографии кои ги објавува на социјалните мрежи се гледа дека пејачката навистина ужива во мајчинството.

Последната фотографија која ја објави е додека спие заедно со својот син.

-„Радост моја. Бог нека те чува.„ - стои во описот на фотографијата.

Facebook impact:

Објавено сабота, 12 август 2017 01:48:00
Напишано од Виолета