Ова е составот на жирито на новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“

Наскоро почнува новата сезона на „Ѕвезде Гранда“, па атмосферата полека се загрева и една по друга испливуваат најважните информации.

img

Веќе е познато дека во жирито ќе се најде Марија Шерифовиќ, а за останатиот дел открива Јелена Карлеуша.

За време на интервју со српскиот портал Курир открила кој ќе се најде во жирито следнат сезона:

-Пред неколку дена имав таен состанок со Саша Поповиќ и Марија Шерифовиќ во врска со шоуто. Не сум сигурна дали смеам да откривам,но ајде ќе кажам. Ќе биде истата екипа. Најважните ќе бидат тука, Марија, Лукас, Бекута, Босанац и јас - откри пејачката.

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 04:13:00
Напишано од Виолета