Зоран Марјановиќ „одлепи“ по друга пејачка од Гранд

Зоран Марјановиќ, сопругот на убиената пејачка на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, при разговор со пријател, признал дека му се допаѓа пејачка на Гранд.

img

Сопругот на ѕверски убиената пејачка со која има петгодишна ќеркичка, признал дека му се допаѓа Радмила Манојловиќ.

- Ми рече дека е врв риба, дека созреала низ годините, дека му се допаѓа и веќе имаат соработувано, вели неговиот пријател за српските медиуми.

Зоран рекол дека откако ја видел Рада на Ѕвезде Гранда знаел дека таа ќе биде една од најуспешните пејачки.

Сепак, тој неадамна изјави дека по Јелена раскрстил со љубовта и единствена девојка во неговиот живот ќе биде неговата ќерка за која се грижи сам.

Пејачката беше ѕверски убиена минатата година на насипот кај Борча, во Црвенка, а убиецот е сеуште на слобода.

Facebook impact:

Објавено среда, 17 мај 2017 09:28:00
Напишано од Виолета


Последни вести