Ставете три коцки мраз во машината за алишта и ќе заштедите време и пари

Ставете три коцки мраз во машината за алишта и ќе заштедите време и пари

img

Сите знаеме колку е напорно перењето па пеглањето на алиштата, но сега е откриен генијален трик кој ќе ви заштеди време и пари. Постои лесен начин да ги испеглате испраните алишта, а тоа се само три коцки лед.

Ставате чиста испрана облека во машината за сушење, ставате три коцки лед и оставате машината да работи 15 минути. Потоа, облеката изгледа како да е испеглана со пегла.

Погледнете ја постапката: 

Facebook impact:

Објавено петок, 19 мај 2017 11:34:00
Напишано од Виолета