Што рекол Јани Макрадули кога му кажале дека се враќа во политиката?

img

Кога му кажале на Јани Макрадули дека се враќа во политика им рекол: “Да сибете векот, ме расплакавте.”

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 јуни 2017 09:59:00
Напишано од емилија


Последни вести