Блокиран КАМЕНИОТ МОСТ

Според јавувања на очевидци во нашата редакција Камениот мост е блокиран од Специјалните единици на МВР, после тепачка, односно напади на Албанци врз Македонци кои ја прославувале шампионската титула на Вардар.

img

Според јавувања на очевидци во нашата редакција Камениот мост е блокиран од Специјалните единици на МВР, после тепачка, односно напади на Албанци врз Македонци кои ја прославувале шампионската титула на Вардар.

До нас е испратена и фотографија на која може да се забележи дека мостот е блокиран во правецот кој споменикот на Александар Велики и никој не може да помине... 

Се разбира, ова се сеуште непотврдени информации, очекувајте дополнителни информации вечерва. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 04 јуни 2017 11:00:00
Напишано од леонардо


Последни вести