Кралицата Елизабета Втора го напиша ПРВИОТ ТВИТ. Еве што им порача на луѓето!

Иако за објавите кое британското кралско семејство сака да ги споделува со светот е заслужен администратор, кралицата Елизабета одлучи работата да ја преземе во свои раце.

img

Британската кралица Елизабета ll неодамно го прослави својот 90. роденден, а сега преку социјалните мрежи одлучи да им се заблагодари на сите кои ѝ го честитале.

„Ви благодарам на бројните пораки и добрата желба која ми ја посакавте по овој пат“ - напиша кралицата, а за да открие дека таа го напишала твитот, напишала дека објавата е во нејзино име.

Администраторите на Твитер профилот на кралското семејство ја известија јавноста дека кралицата лично ја напишала оваа благодарница и ја објавила на профилот.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 27 јуни 2016 01:13:00
Напишано од Ирина


Последни вести