ТВИТОВИ НА ДЕНОТ: Се преморија СЈО. Не е лесно да засмејуваш два милиони народ!

Повлекување линија, борба за „правда“, земање пари за да прошетка по улица и нафрлување на некоја афера со непоктрепени факти - сето ова е дел од секојдневниот живот на просечен шарен раволуционер.

img

Откако лагите на револуционерите полека се рушат една по друга поради разоткривањето дека нивната „неутралност“ е само добра глума пред очите на јавноста, луѓето им вртат грб на овие лица.

Сосема е оправдано луѓето да им откажуваат поддршка, затоа што не е сеедно откако ќе се дознае дека зад „силата“ и слоганите за подобра и слободна Македонија, всушност се крие добро испланирана стратегија која веќе има урнато повеќе светски влади, а која својот подем го бележи кај нас. Сите овие пискања и пркоси се за да се инсталира марионета која полесно ќе биде под контрола на западните гарнитури.

Токму затоа, за вас извдвоивме твитови кои на сатиричен начин ги објаснуваат случувањата, но и „маките“ на нашите шарени бунтовници со длабоки џебови:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 06 јуни 2016 10:23:00
Напишано од twisted_angel


Последни вести