Утре во 12.00 се блокира раскрсницата кај Пикадили циркус. После вечерта маваме по тркалото со боја!

Брегзит крена прашина во светот, а последиците од референдумот на кој мнозинството од граѓаните на Британија се изјаснија дека сакаат да излезат од ЕУ веќе се чувствуваат по објавувањето на резултатите.

img

Успешноста на Брегзит и` зададе тежок удар на Европската унија, посебно поради актуелноста и слабото справување со бегалската криза.

Стариот континент се наоѓа под лупата на светската јавност, а не изостануваат и заканите од терористички напади. Во потенцијалните земји кои би можеле да станат дел од ЕУ, веќе владее скептицизам за тоа колку е сигурно членството во унијата која не може да ги држи сите конци во рацете.

Не изостанаа и жалопојките од СДСМ, на кои твитерџиите одговорија со комични статуси:

Facebook impact:

Објавено петок, 24 јуни 2016 01:59:00
Напишано од Ирина


Последни вести