Заев ги затворил сите прашања со Вучиќ, но Илинден не смее да се чествува во Прохор Пчински

img

Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се чествува во Прохор Пчињски

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 24 јули 2017 06:51:00
Напишано од емилија


Последни вести