ПРОДОЛЖУВА РАСЧИСТУВАЊЕТО НА УЛИЦИТЕ ОД СНЕГ И МРАЗ

Зимската служба на Општина Аеродром интензивно работи на расчистување на улиците од снег и мраз.

img

Службите се на терен и фрлаат сол на улиците, паркинг - улиците и патеките кои се под надлежност на Општината.

Улиците континуирано се расчистуваат со две возила за зимско одржување улици што Општина Аеродром ги набави специјално за таа намена.

Тагови:

снег мраз

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 02:20:00
Напишано од Емилија