Понеделник е следниот неработен ден-имаме уште два продолжени викенди до крај на годинава

Понеделник (23 октомври-Ден на Македонската Револуционерна Борба) е следниот неработен ден за сите граѓани на државава.

img

Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен.

Нареден празник после 23 октомври е 8 декември- Св. Климент Охридски, кој се паѓа во петок, па и тој викенд ќе биде продолжен.

Facebook impact:

Објавено четврток, 12 октомври 2017 05:13:00
Напишано од емилија