„Збогум,ве оставам,пазете се“:Татко изврши самоубиство во живо на Фејсбук!

Очаен татко кој се противел неговата ќерка да се омажи без негова дозвола, изврши самоубиство и тоа се го пренесуваше во живо на Фејсбук, додека оние кои гледале на сите начини пробувале да го разубедат.

img

54 годишниот Ајхан Узин од градот Кајзери во централна Турција, говореше директно во камера за во еден момент да стисне чкрапалото и падне.

-Збогум, ве оставам и пазете се, е последната порака која тој ја упатил до блиските.

Нешто порано како причина за самоубиството навел што неговата ќерка се верила без негова дозвола. Исто така , не сакал ќерката да му биде на погребот.

Видеото можете да го погледнете ТУКА

Facebook impact:

Објавено среда, 25 октомври 2017 11:25:00
Напишано од Вероника