Замрзна Јадранското море

Ниските температури и силниот ветер го заледија Јадранското Море кај областа Ивињ, но и Вранското Езеро.

img

Студениот бран донесе температури и до -20 степени целзиусови, а тоа беше доволно да замрзнат делови од морето.

Facebook impact:

Објавено сабота, 07 јануари 2017 12:55:00
Напишано од виолета